top of page

Tietoa meistä

sahar

Yrittäjä, kampaaja & kosmetologi

Nimeni on Sahar ja olen ollut kauneudenhoitoalalla jo yli 14 vuotta. Olen opiskellut kauneudenhoitoalaa Pariisissa, Beirutissa ja Helsingissä.

 

Minulla on kosmetologin ja huulitäyteaineiden koulutus. Päätyökseni teen huulitäytteitä, hiustenleikkauksia, värjäyksiä, karvanpoistoa IPL-laserilla, pidennysten laittoa, ripsienpidennyksiä, meikkejä ja kampauksia.

 

Sahar Beauty & Hair avattiin joulukuussa 2018, mutta olen ollut yrittäjänä Helsingissä jo yli 10 vuotta.

Sahar-web_edited_edited.png
F8C3C3 (3).png

ELHAMA

Nimeni on Elhama ja rakastan tehdä työtä kynsien parissa. Minulle tärkeää tarjota asiakkaalle yksilöllistä palvelua rauhallisessa ympäristössä, jolloin asiakas saa parhaimman hoitokokemuksen. 

 

Teen työni huolellisesti ja tarkasti. Panostan siihen että asiakkaalle jää hyvä mieli, miellyttävä kokemus sekä tietysti upeat kynnet, jotka on tehty laadukkaasti ja ammattitaitoisesti! 

Kynsiteknikko

Lääkäri

Lääkäri

anna.png

anna

Olen lääkäri Anna Airaksinen. Valmistuin lääkäriksi vuonna 2003. Minulla on kokemusta pään ja kaulan alueen syöpäkirurgi-alalla. Suomessa päätoimisesti työskentelen lääkärinä vuodesta 2010 asti mm. Helsingin ja Vantaan kaupungin sairaaloissa, terveyskeskuksessa sekä sairaalapäivystyksissä. Esteettisen hoidon kokemusta minulla on 8 vuotta.

 

Teen kasvojen alueen esteettisiä botulotoksiini- ja täyteaineinjektiohoitoja, Tread Lifting (Aptos, COG langat) -hoitoja, PRP (plasmalifting) -hoitoa. Minulla on myös pitkä kokemus pienten ihomuutosten arvioinnista ja hoidosta.  Hoidan täysikäisiä potilaita.

Soraya.png

sORaya

Kampaaja & kosmetologi

Kosmetologi

Olen kosmetologi Aza. Olen toiminut kauneuden hoidon parissa noin neljä vuotta. Ennen kosmetologiksi kouluttautumista työskentelin hammasteknikkona.

 

Teen monenlaisia kasvo-, vartalo- sekä jalkahoitoja ja hierontoja. Lisäksi teen ihoa elvyttäviä mikroneulaus ja mesoterapia-hoitoja sekä HydraFacial kasvohoitoja.

 

Parasta työssäni on monipuolisuus sekä ihmisten kanssa työskentely. On hienoa huomata oman työn vaikutus ja se, että myös asiakas huomaa sen ja on tyytyväinen.

Aze.png

Aza

bottom of page