top of page

Meidän palvelut

Täältä saat laajemman kuvan kaikista meidän palveluista jota tarjoamme Sahar Beauty & Hairissa. Sijaitsemme Jätkäsaaren ytimessä. Olemme pyörittäneet omaa kauneushoitolaa ja kampaamoa useampaa vuotta. Meillä on ihana asiakaskunta ja olemme erittäin innokkaita laajentamaan meidän palveluita sekä antamaan parhaan kokemuksen meidän asiakkaille. Meille voi aina laittaa viestiä, soittaa tai jopa käymään paikan päällä mikäli herää kysymyksiä!

 

Tervetuloa kaunistautumaan! 

kampaamopalvelut

Säännöllinen hiustenleikkaus pitää hiukset elinvoimaisina ja siisteinä. Laadukas hiustenvärjäys puolestaan mahdollistaa uuden upean lookin juuri silloin kuin sitä kaipaat! Käytämme jokaisen värjäyksen yhteydessä Olaplex tuotteita. Teemme myös kampauksia jokaiseen tilaisuuteen. Käytämme Four Reasons hiusvärejä jotka edesauttaa hiuksiasi pysymään terveinä! Kuuntelemme tarkasti sinun toiveitasi ja pyrimme päästä parhaaseen lopputulokseen! Mikäli olet epävarma mikä hoito tai paketti sopii sinulle niin voit laittaa meille kuvan Instagramissa ja voidaan konsultoida sinua siellä parhaamme mukaan! 

MEIKKAUKSET

Meiltä saat meikkauksen jokaiseen tilaisuuteen! Käytämme laadukkaita meikki tuotteita kuten Mac, Huda Beauty, Dior ja YLS. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen meikin ja kuuntelmme sinun toiveitasi. Teemme sekä arkimeikkejä, että juhla- ja häämeikkejä. 

ipl-hoito

Meillä on alan uusinta teknologiaa käyttävä IPL-valoimpulssilaite, joka soveltuu käytettäväksi kaikkiin kehonosiin sekä miehille että naisille. IPL-karvanpoisto on nopein ja tehokkain tapa poistaa häiritsevää karvankasvua. Suosittelemme 5-8 kertaa hoidon jos haluaa parhaimman tuloksen. Voit aina soittaa tai laittaa meille viestiä mikäli IPL-karvanpoisto herättää sinussa kysymyksiä. Ennen hoitoa ei kahden viikon aikana voi käyttää ihoa ruskettavia tuotteita. Hoitoa ei myöskään anneta voimakkaasti ruskettuneelle iholle. Karvanpoistomenetelmistä nyppiminen, vahaus, sokerointi tai mekaaninen epilaatio on lopetettava kuusi viikkoa ennen toimenpidettä. Karvojen leikkaaminen ja ajelu on sallittu.

 

Hoitoa ei anneta, mikäli potilaalla on sydämentahdistin tai defibrillaattori, eikä raskauden tai imetyksen aikana. Tulos alkaa kuitenkin näkyä jo ensimmäisten hoitojen jälkeen. Hoitokertoja voidaan tarvita enemmän, mikäli karvankasvu on runsasta, karvat ovat vaaleammat tai iho on tumma. Myös voimakas hormonitoiminta lisää karvankasvua ja sitä kautta hoitokertoja. Hoitoa suositellaan 4-6 viikon välein.

KASVOHOIDOT

Hemmottelua arjen keskelle? Kyllä kiitos! Kokeneen kosmetologimme käsittelyssä voit rentoutua ja ottaa itsellesi hetken omaa aikaa. Kasvohoitoja on tarjolla moneen lähtöön, naisille ja miehille kuten HydraFacial, mikroneulaus, ultraäänipuhdistus ja monta muuta! Kosmetologin tekemällä mikroneulauksella voidaan hoitaa arpia, juonteita ja ihon epätasaisuutta tehokkaasti. Mikroneulaushoidossa iholle luodaan satoja kanavia ohuiden mikroneulojen avulla. Mikroneulaus tuntuu iholla pienenä kihelmöintinä, mutta ammattilaisen tekemänä hoito on turvallinen myös ohuelle couperosa-iholle. Hoidon jälkeen ihon kollageenintuotanto tehostuu ja iho alkaa korjata mikrokanavia. Tämä tuntuu ihon sileytenä ja juonteiden madaltumisena. 

 

HydraFacial on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät sekä syöttãä tehoaineet syvälle ihoon samanaikaisesti. Laitteen alipaineimu imee ihosta kuolleen ihosolukon, haitalliset mikrobit, lian ja ylimääräiset hoitonesteet. Tehokkuus perustuu sen patentoituihin HydroPeel -hoitokärkiin, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. HydraFacial auttaa akneihoa, tukkeutuneitaja suurentuneita ihohuokosia. Hoito auttaa myös ihon kirkkauden ja kimmoisuuden puutteessa. Auringon aiheuttamat ihomuutokset ja hienot juonteet, rypyt sekä kuivassa ihossa. 

Meillä on monen vuoden kokemus analysoida jokaisen asiakkaan ihon. Voit aina laittaa meille viestiä jos mietityttää mikä kasvohoito sopii sinulle parhaiten! Pidämme hygieniasta tarkkaa huolta jokaisen asiakkaan kohdalla. 

KYNSI- JA JALKAHOIDOT

Mikä on parempaa kuin kauniit kynnet! Voit valita haluamasi lakkauksen, kuviot ja mahdolliset koristeet. Taitava kynsiteknikkomme pitää huolen kauniista lopputuloksesta. Meillä on yli 100 väriä odottamassa päästä näkyviin! 

BOTOX-HOIDOT​

Botox-hoidolla eroon kasvojen ikääntymisen merkeiltä! Botox-hoito (botuliinihoito) on nopea ja lähes kivuton toimenpide, jolla voidaan silottaa tehokkaasti kasvojen alueen ihoa. Lääkäri Anna Airaksinen tekee esteettisiä Botox-hoitoja kauneushoitollassamme. Botuliinihoidon vaikutus kestää yleensä kolmesta kuuteen kuukautta. Mikäli hoitoa ei uusita, poistuu botuliinitoksiini kehosta kokonaan, ja ulkonäkö palautuu hoitoja edeltävään tilaan. 

Botox-hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia; lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus. Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Botuliinihoidon tulokset eivät näy välittömästi hoidon jälkeen. Tulokset tulevat esille yleensä noin kolmen vuorokauden kuluttua hoidosta, ja ne paranevat vielä hoitoa seuraavan kahden viikon aikana. Lopputulosta voi arvioida kahden viikon päästä hoidosta.

RIPSET & KULMAT

Kulmakarvat ja silmät erottuvat eniten kasvoissa. Meillä on kulma- ja ripsi laminointia. Muotoilemme kulmat lankatekniikalla ja pinseteillä tarvittaessa. Teemme myös kulmakarvan ja ripsen värjäyksiä.

 

HIFU-HOITO

HIFU kasvojenkohotus (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Caretech HIFU teknologia perustuu fokusoituun,huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti ja on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, eivätkä halua nukutusta tai puudutusta. HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoito sopii yli 30-vuotiaille.

 

HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen. Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraäänienergia vaikuttaa kasvoilla jopa 4,5mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä. Hoidon kesto on hoitoalueista riippuen 30-90 min. Hoidon vaikutukset näkyvät heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta 2-3 kuukauden päästä. Usein asiakkaille riittää vain yksi hoitokerta, mutta ihon kunnosta riippuen, hoito voidaan uusia. Kasvot voivat tuntua herkiltä pari viikkoa Hifu hoidon jälkeen.

Hieronnat

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ja lihasten huoltamiseen. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Kudosten mekaaninen käsittely tehostaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Samalla kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu. 

LYMFAHOITO

Lymfahoito mahdollistaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen koko vartalollesi. Hoito pehmentää jäykistyneitä kehon osia.Tehokas hoitomuoto turvotukseen ja turvonneiden imusolmukkeiden hoitamiseen. Lymfahoidon voi myös tehdä samanaikaisesti valitsemasi kasvohoidon kanssa.

HUULTEN TÄYTEAINEHOITO

Käytämme ainoastaan parhaita täyteaineita. Käytämme Revolax Deep, Juvederm ja Rejeunesse Deep täyteaineita. Revolax Deep on korkealaatuinen hyaluronihappo-täyteaine joka on kehitetty Etelä-Koreassa. Revolax sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa joka on puhdas ja joka on optimoitu yhteensopimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. Konsultoidaan asiakasta aina ennen toimenpiteen alkua ja otetaan huomioon asiakkaiden toiveet ensin. Toimenpide toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tekijän ammatillisen näkemyksen mukaan. Hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipua. Nämä on tavallisia pistoshoidon jälkeisiä oireita, jotka menevät ohi muutamassa päivässä, viimeistään kahdessa viikossa.

SOKEROINTI JA VAHAUS KARVANPOISTO

Haluaisitko eroon häiritsevistä ihokarvoista edullisemmin kuin IPL-karvanpoistp? Meillä on sokerointi ja vahausta tarjolla sinulle! Karvanpoisto onnistuu helposti, nopeasti ja siististi. Käyttämiämme karvanpoistomenetelmiä ovat joko sokerointi tai vahaus, jotka asiakkaan ihon herkkyydestä riippuen voivat olla jopa täysin kivuttomia. Pahimmillaankin karvanpoisto tuntuu iholla yleensä vain pienenä nipistyksenä, jonka tuntemukset lievittyvät nopeasti; karvanpoistoon voi siis tulla huoleti. Useiden karvanpoistokäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu, ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Vahaus ja sokerointi ovat molemmat iholle hellävaraisempi vaihtoehto kuin päivittäinen karvanpoisto kotona sheivaamalla, ja karvat pysyvät poissa jopa useita viikkoja. Teemme myös lankatekniikalla karvanpoistoa kasvoille!

bottom of page